Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] ~ Perintötila * by Anne B. Ragde & Katriina Huttunen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Perintötila

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Perintötila
  • Author : Anne B. Ragde & Katriina Huttunen
  • Release Date : January 23, 2017
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4262 KB

Description

Rakastettu Berliininpoppelit-trilogia saa kuin saakin jatkoa!

Railakkaan rehellinen norjalaissarja kuvaa kimurantteja perhesuhteita ja elÀmÀn vaikeita valintoja lempeÀn humoristisesti.

Odotetussa Perintötila-romaanissa Anne B. Ragde jatkaa Neshovin perheen ja autioksi jÀÀneen sikatilan tarinaa. Muutamassa vuodessa yllÀtysperijÀtÀr Torunnille, Kööpenhaminassa asuvalle huikentelevaiselle Erlendille, hautausurakoitsija Margidolle ja Tormod-vaarille on ehtinyt tapahtua paljon. Vuonon rannalla seisova sikala toimii nyt ruumisarkkuvarastona. Erlendin ja Krummen sopuisa kaupunkilaiseksistenssi on saanut uusia ulottuvuuksia kolmen pienen lapsen ja nÀiden hysteeristen Àitien, lesbopariskunta Lizzin ja Jytten myötÀ. EntÀ mitÀ tekee nyt nelikymppinen Torunn, joka on tottunut isoihin irtiottoihin ja yllÀttÀviin tempauksiin?
"SikahyvĂ€ tarinaniskijĂ€." – Sara-lehti
"Pohjimmiltaan Ragden loistava trilogia on romaanisarja nykyihmisen juurista ja juurettomuudesta." – Helsingin Sanomat

Norjalaisen Anne B. Ragden herkullisen osuva huumori ja humaani ote ovat ihastuttaneet lukijoita jo yli 20 maassa. Tuottelias Ragde on kirjoittanut lastenkirjoja, romaaneja, dekkareita ja novellikokoelmia. Neshovin sikatilasta kertovalla Berliininpoppelit-sarjallaan hÀn on valloittanut myös suomalaislukijoiden sydÀmet. Kirjojen pohjalta on tehty Suomessakin nÀhty elÀmÀnmakuinen tv-sarja.


PDF Books "Perintötila" Online ePub Kindle