Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] ~ Perilliset ~ by Kaiho Nieminen ~ Book PDF Kindle ePub Free

Perilliset

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Perilliset
  • Author : Kaiho Nieminen
  • Release Date : January 31, 2011
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 986 KB

Description

Jollet jokaista elÀmÀsi pÀivÀÀ uskalla reilusti omaksesi tunnustaa, olet kuin mikÀkin tyhjÀstÀ syntynyt, itsellesi vieras ihmisen varjo.

Nuoren Lauri Sorrin pÀÀmÀÀrÀnÀ on voittaa vuoden 1940 Helsingin olympiakisojen keihÀÀnheitossa mitali. Unelma sÀrkyy ja katkeroituneen Laurin peruina palkintopokaalit pÀÀtyvÀt muuttokuormien ylimÀÀrÀiseksi painolastiksi. Opettaja Toivo Vainikan kunniallisesti alkanut sotareissu katkeaa sodan loppuvaiheessa karkureita jahtaavien sotilaspoliisien kÀsiin. LÀÀninvankilassa kÀrsityn kuritushuonetuomion jÀlkeinen elÀmÀ sodasta toipuvassa kotikylÀssÀ, syyllisyydentuntojen lamauttamana miehenÀ, on ylivoimaisen raskasta.

Maailma ei ole enÀÀ mikÀÀn entinen tuppukylÀ. TÀmÀn saa huomata suurkaupungin vilskeeseen muuttanut Ossi Vainikka ohdakkeisesti alkaneella lehtimiehen urallaan, verrokkinaan rahantekoa suunnitteleva lapsuudenystÀvÀ Jukka Kaitue.

Kaiho Niemisen kuvaus ihmisestÀ taistelussa ja sodan arpeuttamassa maassa hakee vertaistaan niin kerronnallisesti kuin kielellisestikin. Perilliset on kahden sukupolven kohtaloita syvÀltÀ ruotiva romaani elÀmÀn painavan pyörÀn alle jÀÀneistÀ unelmista, kansallisen identiteetin etsikkovuosilta.

Kaiho Nieminen (s. 1941) on työskennellyt vapaana kirjailijana vuodesta 1972 lÀhtien. Viimeiseksi työlÀiskirjailijaksikin tituleerattu Nieminen on kirjoittanut unohtumattomia lukuja suomalaisen miehen kohtalosta sekÀ syrjÀytettyjen ja sorrettujen puolesta. Niemisen tyylille ominainen muikean murrepohjainen sanailu tuo ainutlaatuista syvyyttÀ ja huumoria piiruntarkasti kuvattujen ihmispolojen aaltoileviin elÀmÀnvaiheisiin.


Free PDF Download "Perilliset" Online ePub Kindle