Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] ~ Perintö ~ by Nina Waha & Sanna Manninen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Perintö

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Perintö
  • Author : Nina Waha & Sanna Manninen
  • Release Date : January 13, 2020
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3625 KB

Description

Uuden ajan VittulajÀnkÀ - perheromaanien tuleva klassikko

”Pirullisesta pimeydestĂ€, dieselinkatkusta, suomalaisista riidoista ja vakavista kommunikaatio-ongelmista huolimatta kirja herĂ€tti minussa heti halun muuttaa Tornionlaaksoon.”

—Dagens Nyheter

Kun Anni huomaa olevansa raskaana, hĂ€n palaa vastahakoisesti Tornionjokilaaksoon, maatilalle, jossa varttui. SiellĂ€ ei puhuta ruotsia eikĂ€ suomea vaan jotain kolmatta kieltĂ€, jotain omaa – meĂ€nkieltĂ€.

Perheeseen kuuluu isÀ ja Àiti ja kaksitoista lasta (tai neljÀtoista, riippuen laskentatavasta). Kukaan ei ole erityisen innoissaan Annin paluusta, innostuminen ei vain kuulu perheen tyyliin. Pentti-isÀ on hallinnut perhettÀÀn jo vuosia despootin ottein, ja nyt Siiri-Àiti vihdoin pÀÀttÀÀ, ettÀ kaikella on rajansa.

August-ehdokkaanakin ollut hulvaton Perintö on elÀmÀssÀ raivokkaasti roikkuva perhetarina, jossa jokainen perheenjÀsen kirjoitetaan taiten oman elÀmÀnsÀ pÀÀhenkilöksi.

Nina WÀhÀ (s. 1979) syntyi Tukholmassa. HÀnen ÀitinsÀ on kotoisin Tornionjokilaaksosta, jossa WÀhÀ vietti lapsuuden kesiÀÀn ja oppi meÀnkielen. HÀnen kolmas kirjansa, Perintö, oli Ruotsissa huima myynti- ja arvostelumenestys. WÀhÀ asuu Tukholmassa ja on työskennellyt myös nÀyttelijÀnÀ ja laulajana.


Free PDF Download "Perintö" Online ePub Kindle